2008. május 4., vasárnap

Maligán-fok

Az alább idézett írást blogfogyasztás közben találtam, nagyot nevettem rajta. Forrás: queer blog.
  1. ENYHÉN SPICCES - Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás. Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanannyi nagyfröccs. Pályagörbe: általában egyenes.
  2. FÉLSPICCES - Tünetek: a szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul, minden 10. szó után egy-egy elfojtott böffentés. Fogyasztás: 2 fél rum és 4 üveg sör. Pályagörbe: egyenes, itt-ott gyorsan korrigált oldalirányú billenés.
  3. SPICCES - Tünetek: a szemcsillogás marad, a vigyorgás konstans és infantilis jellegű, a beszéd érthetőségi foka csökken, kezd megszűnni a különbség a zöngés és zöngétlen mássalhangzók között. Fogyasztás: 1 deci törköly és 6 üveg sör. Pályagörbe: kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozás közben ötletszerű megkapaszkodás különböző tereptárgyakban, így különösen a pincérnő bal melle, vagy egy kopasz skinhead tar feje.
  4. KÓTYAGOS - Tünetek: a szem fénye megtörik, trágár kifejezéseket használ, minden böfögéssel kísért csuklás után folyamatos, fals éneklés. Bodri kutya bottal verésénél egy könnycsepp a szemzugban. Fogyasztás: sok sör. Pályagörbe: Ciklois-ívekkel tarkított parabola.
  5. ENYHÉN RÉSZEG - Tünetek: az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerűen funkcionálnak, a beszédben gargalizáláshoz hasonló szavak tűnnek fel, diszkrét vádaskodás a ló nemi szervének és a pincér végbelének feltételezett coitális kapcsolatáról. A sótartó és/vagy hamutartó reflexszerű ellopása. Fogyasztás: 3 feles rum, 1 feles vodka, 4 üveg sör és/vagy 3 nagyfröccs. Pályagörbe: ilyet az ökör is csak vágtában vizel.
  6. FÉLRÉSZEG - Tünetek: a szem fénye teljesen megtört, a tekintet gyűrűző pocsolyához hasonlatos, a beszédben furcsa mondatok, látszólag érzelmes, turkesztáni pásztorbeszéd-részletek keverednek. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való irkálása reszketeg betűkkel, mint pl.: „Ha rövid a farkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!” - kezdetű. Fogyasztás: 2 deci rum, 8 üveg sör és 4 deci bor. Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsőn való leguruláskor archimedesi spirálishoz hasonlítható.
  7. RÉSZEG - Tünetek: a szem csukva marad, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az örökölt degeneráltság koravén ráncai. Illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón keresztül. Fogyasztás: 3 deci vodka, 10 üveg sör és 10 nagyfröccs. Pályagörbe: matematikailag leírhatatlan, négydimenziós mozgás, a 4. dimenziónak bejön a delirium tremens.
  8. TÖKRÉSZEG - Tünetek: a szem szinte állandóan csukva, ha néha nyitva is van, csak a fehérje látszik. Ezen keresztül látható a „Kóma kalandjai”, az érzékszervek teljesen pertubáltak, (se kép, se hang) halk hörgés, időnként a bal orrlyukon keresztül való hányás. Mint a zárójelentésből utólag kitűnik, a detoxikálóban a „Filmszakadás” című film megtekintése. Fogyasztás: kb. annyi, mint egy kozák lovasezred, lovakkal együtt. Pályagörbe: nincs, csak apró, rezonatív helyzetváltozások csuklás közben.

Köszönöm a türelmet. 19:27

Nincsenek megjegyzések: